Skip to main content

Jobbsøker

Her kan du enkelt registrere deg og laste opp din CV og søknad, samt bilde og andre vedlegg.

Din registrerte informasjon er nå søkbar i vår interne database, og slik vil vi kunne kontakte deg dersom vi har oppdrag som kan passe din profil.

Alle våre kandidaters opplysninger behandles konfidensielt. Vi videreformidler din informasjon kun etter å ha tatt kontakt med deg, og du har gitt ditt samtykke.

Registrer deg her

Hold deg oppdatert

Motta en e-post når nye ledige stillinger legges ut.

  Nye stillinger legges ut fortløpende.

  Søker du nye utfordringer?

  Scala er opptatt av å finne rett stilling til rett person. Det er viktig å trives på jobben, da vi mennesker ofte tilbringer mer tid på arbeidsplassen enn sammen med vår familie.

  Scala kan bidra til å skaffe deg en jobb som passer nettopp deg, hvor du kan få brukt din kompetanse og får utnyttet dine personlige egenskaper. Vi jobber med å finne arbeidsgivere og jobbsøkere som passer sammen.

  Vårt mål er å kartlegge din kompetanse, dine personlige egenskaper og ikke minst dine ønsker. Ved hjelp av din profil, din bakgrunn og personlige samtaler vil vi forsøke å finne egnede jobbmuligheter for deg. Scala har god kjennskap til arbeidsmarkedet, et stort nettverk blant lokale bedrifter og den rette kompetansen for å hjelpe deg med å finne en passende arbeidsgiver. Vi kan formidle midlertidige oppdrag, prosjektansettelse og rekruttering til faste stillinger.

  Scalanorge Rekruttering og Bemanning