Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Scala Rekruttering & Bemanning AS samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor vi holder til.

Innsamling av informasjon   

  • Informasjon fra registrering av CV-profil og oppdatering(er) av profilen via “min side”, kontaktskjema og annen type kommunikasjonsdata, e-postkorrespondanse, samt IP-adresse.
  • Hvis du søker på stilling eller registrerer din profil gjennom “Søk med LinkedIn”-funksjonen eller “Søk med jobreg”-funksjonen så vil systemet hente inn tilgjengelig informasjon fra profilen din i den tjenesten du autentiserer med, og denne informasjonen blir da lagret på din profil.
  • Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc.
  • Systemet setter cookies (informasjonskapsler) i nettleseren, som beskrevet i dokumentet for informasjonskapsler.

 

Hvordan informasjonen brukes

Informasjonen som samles inn brukes der det er nødvendig for å:

  • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Gjøre en vurdering av dine kvalifikasjoner og fasilitering i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag eller bemanningsoppdrag.
  • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
  • Overholde lovmessige forpliktelser.
  • Av sikkerhetsmessige hensyn innhentes IP-adresser, slik at du også kan få oversikt over hvilke IP-adresser som har logget inn på din konto.

 

Behandlingsansvarlig og databehandler

Scala Rekruttering & Bemanning AS er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Databehandlere (eksterne leverandører) står for systemløsninger, og utvikler, drifter og vedlikeholder systemet hvor dataen din ligger. Det foreligger egne databehandleravtaler mellom Scala Rekruttering & Bemanning AS og databehandlere som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles.

Tredjeparter

Opplysninger om deg vil også kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Scala Rekruttering & Bemanning AS, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Scala Rekruttering & Bemanning AS har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Er du registrert i systemet, har du rett til å kreve innsyn, retting og sletting  av din egen informajson som beskrevet i personopplysningsloven. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med Scala Rekruttering & Bemanning AS for bistand med det. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet.

Ønsker du innsyn i informasjon Scala Rekruttering & Bemanning AS har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss eller på epost til post@scalanorge.no.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker cookies for å bedre brukeropplevelse og sikkerhet.

Cookies (informasjonskapsler) er små filer som ligger lagret i din nettleser eller på den enheten du bruker når du åpner en nettside. Som de fleste nettsider bruker vi cookies for å kunne gi deg en bedre, raskere og tryggere brukeropplevelse. Eksempelvis, bruker vi cookies til:

  • Å muliggjøre enkelte funksjoner i systemet.
  • Forbedre sikkerheten til din brukerkonto og andre brukerkontoer hos oss.
  • Gi innsikt i brukeratferd for forbedring av brukeropplevelsen.

 

Vi bruker industristandardisert analyseverktøy for analysering av besøkende, og disse verktøyene kan sette cookies i nettleseren din, for å gi innsikt i brukeratferd ved bruk av nettsiden. Databehandler samler, gjennom analyseverktøyet Google Analytics, inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet og tjenesten som leveres. Eksempler på hva statistikken brukes til er: informasjon om hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Gjennom din bruk av systemet så kan det hende at noen av sidene inneholder tjenester som leveres av tredjeparter, slik som kart i en stillingsannonse fra Google Maps, Vimeo etc., og bruk av sider som inneholder disse tjenestene kan medføre at disse setter ytterligere cookies. Scala Rekruttering & Bemanning AS har ingen kontroll over dette, og vi anbefaler deg derfor også om å gjøre deg kjent med personvernerklæringene til disse tjenestene også.

Bruker du “søk med linkedin”-funksjonen eller “søk med jobreg”-funksjonen i systemet vil det sette en cookie fra de respektive tredjepartene.

Blokkere og slette cookies

Hvis du ikke ønsker at det skal settes cookies når du besøker nettsiden så kan du endre på dette under innstillinger i nettleseren din. Mer informasjon om dette finner du under dokumentasjonen for din nettleser. Merk at hvis du skrur av muligheten nettsiden har til å sette cookies kan det påvirke brukeropplevelsen samt at noen funksjoner på siden ikke vil fungere.

Du kan også slette eksisterende cookies i nettleseren din. Se dokumentasjonen til din nettleser for mer informasjon om hvordan dette gjøres.

Brukervilkår

Kontaktskjema
Ved å sende inn vårt kontaktskjema godtar du Scalas brukervilkår og samtykker til at vi lagrer din kontaktinformasjon til kommunikasjonsformål. Scala deler ikke denne  informasjon med tredjeparter, mens kommunikasjon fra våre samarbeidspartnere/ databehandlere kan forekomme.
 

Ved å godta erklæringen for brukervilkår, personvern, og bruk av informasjonskapsler samtykker du til at behandlingsansvarlig Scala Rekruttering & Bemanning AS (Holteveien 5, 1400 Ski) kan behandle personopplysningene om deg i overensstemmelse med personvernerklæringen.

Du er innforstått med at disse opplysningene således kan bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Scala Rekruttering & Bemanning AS, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter personopplysningsloven.